voorspellingen tour de france

voorspellingen tour de france

 Het terrein in de loop varieert van relatief vlakke ritten door het platteland naar grote berg beklimmingen. De bergen vallen in vijf classificaties. Vier is de eenvoudigste indeling, gevolgd door drie, twee, een, en Hors ( te steil te classificeren ) voorspellingen tour de france. De Tour is zo betrouwbaar dat veel van de beste wielrenners van de wereld niet in staat zijn om de race door vermoeidheid, ziekte, verwonding, of het onvermogen om een tempo onder de dagelijkse maximale tijd drempel handhaven voltooien. Veel dingen zijn veranderd in de afgelopen 20 tot 30 jaar in de Amerikaanse cultuur.

Sommige van de veranderingen zijn de vooruitgang van de technologie en de industrie verschuiving van productie naar dienstverlening voorspellingen tour de france.  Le Tour de France 2013: Voorbeeld en voorspellingen tour de france voor Final Stage van Epic Race.  De SKY Procycling ster verloor de strijd van etappe 20. Team Movistar rivaal Nairo Quintana registreerde een tijd van drie uur, 39 minuten en vier seconden om de eerste overwinning van zijn carrière te verdienen.  

Overweegt hij een slot om de witte trui gegeven aan de beste renner onder de 26 jaar te winnen, kunnen we aannemen dat het de eerste van vele etappezeges voor de 23-jarige met de heldere toekomst voorspellingen tour de france.  Overwinning Quintana was een van de betere momenten van de race van dit jaar.  Met de gele trui vrij veel uitgezocht, zal de laatste dag van de race concentreren op de sprinters Betinfo.nl. De laatste loodjes naar Parijs is de eerste vlakke etappe in meer dan een week voor de renners. Hier is alles wat u moet weten om de snelle actie en de kroning van Froome vangen.